Het experiment part one - Het experiment

Yes, vandaag ben ik precies een maand onderweg met mijn experiment, waarin ik me laat leiden door wat het leven me geeft, zowel de leuke als de minder leuke dingen en waarbij de universele wetten en de wet van de aantrekking in het bijzonder mij helpen richting mijn droomleven, mijn mooiste leven. 

De eerste week van het experiment zat ik continue in een enorme flow. Ik voelde me letterlijk en figuurlijk ‘on top of the world’. 

Ontzettend veel energie, positieve vibes en mooie momenten waarin het universum me duidelijk te kennen gaf dat ik op de goede weg zat. De signs vlogen me om de oren en mijn creativiteit stroomde als een kolkende beek die niet van ophouden wist. 

Er kwamen mooie mensen op mijn pad, er ontstonden mooie gesprekken en ik manifesteerde bijzondere dingen. Cadeautjes uit het niets, een boek dat in de boekhandel niet te verkrijgen was, bleek ineens tijdens het opruimen in de boekenkast bij mijn ouders te staan, ik kreeg prachtige inzichten en de EAGLE die ik vanaf het begin van het experiment als mijn dier zie, zag ik opeens in het miniatuur in een winkel waar ik normaliter niet kom. Kortom het was een zeer bijzondere maand. 

Uiteraard liep ik ook tegen minder leuke dingen aan. Met name het ervaren van negatieve energie en dat omzetten naar iets positiefs blijkt een enorme uitdaging. Mijn experiment gooit me regelmatig vol in mijn angst. Het confronteert me met dingen die me angstig en onzeker maken. Uiteraard zijn dat normale emoties en moeten die er ook gewoon kunnen zijn, maar de kunst is om ervoor te zorgen dat ze niet mijn dag overnemen en dat ik er op een andere manier naar kan kijken. Want ik weet dat de law of attraction je geeft waar je aan denkt en wat je voelt en gevoelens van angst en onzekerheid zijn niet die dingen waarvan ik meer wil. Ik wil juist meer liefde, meer geluk, meer voldoening, meer zekerheid en meer geld zodat ik mijn ideale leven kan leven. 

Het leven vanuit vertrouwen vanuit gevoel, leven vanuit mijn intuïtie en hart. Dat voelen is soms veel lastiger dan op je verstand gaan, omdat het eerste gevoel, je intuïtie maar een paar seconden duurt en je dan al snel in je verstand zit. Leren luisteren naar die eerste paar seconden, voelen welke emotie het je geeft en daar vervolgens naar handelen, wauw wat een uitdaging en wat leer ik hier veel van. Ik begin steeds meer te herkennen wanneer mijn ego spreekt of wanneer mijn ware ik, mijn source, spreekt. 

Ook het vangen van mijn gedachten, de bewustwording die ontstaat en dan het gevoel dat er bij komt. Voel ik me goed? Voel ik me niet goed? Welke kant wil ik op en welke kant ga ik nu op…de law of attraction in the good direction (richting mijn dromen) of law of attraction in the wrong direction (richting wat ik NIET wil)

Niet helpende gedachten en overtuigingen komen steeds weer om de hoek kijken, ze triggeren me om het te onderzoeken, aan te kijken. Waarom word ik getriggerd, wat is de reden, waar komt het vandaan, is het source of ego? Is het überhaupt wel van mij? Om vervolgens hiermee aan de slag te gaan. 

Conclusie van mijn eerste maand, het voelt als het begin van een magische ontdekkingsreis en ik kan eigenlijk niet wachten wat de komende maand me voor mooie momenten en inzichten gaat brengen. Ik geniet van elk moment en ben superexcited om deze reis voort te zetten. 

Ik wens je een fijne dag.

Liefs, 

Daphne

Deel op facebook
Deel op email
Deel op print

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top