Daphne Breedveld

Manifesteer jouw leukste leven!

Op deze pagina vind je alle hand-outs die bij de training in een doosje, 

Manifest your Magic life horen

Welkom !

In deze korte welkomstvideo wil ik je van harte welkom heten op deze pagina en wens ik je ontzettend veel plezier met het manifesteren van jouw meest magische leven. Klik op de video om deze te bekijken. 


Mocht je vragen hebben of iets met me willen delen dan mag je altijd een mail via de knop of stuur me een DM via Instagram @daphnebreedveld. 


Introductie 

In deze korte instructievideo leg ik je graag uit hoe je de hand-outs, e-books, video's en besloten podcast afleveringen kunt gebruiken ter ondersteuning van de opdrachten in Manifest your Magic life.


Klik op de video om deze te bekijken.


Magic life

De opdrachten die bij Magic life horen kun je voor alle levensgebieden gebruiken. Ze nodigen je uit om op een andere manier naar je eigen leven te kijken. De basis van Manifest your Magic life vind je hier. 


Door kleine aanpassingen te doen en jezelf nieuwe gewoontes aan te leren verander je jouw leven en wordt het direct een stuk leuker én magischer.


The Magic life chart

The Magic life chart is gebaseerd op the wheel of life en is een tool die jou inzicht geeft in hoe jij je op dit moment voelt met betrekking tot de verschillende levensgebieden. 

The Magic life chart, een losse chart

Als je The Magic life chart aan het begin van jouw ontdekkingsreis hebt ingevuld dan is goed om dit als je met de materie van deze training aan de slag bent gegaan dit nog eens te herhalen. Dit kan na een paar weken of maanden zijn, maar het is puur een evaluatie om te ontdekken hoe jouw leven veranderd is. Via de knop hieronder vind je een losse chart die je hiervoor kunt gebruiken en in kunt vullen zo vaak als je wilt. 

De kracht van gedachten

Onze gedachten zijn ontzettend krachtig. Met onze gedachten en onze emoties creëren we ons leven. In deze video vertel ik je meer over de koppeling tussen onze gedachten en emoties.


 Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

De basis van de
5 elementen

Vijf  elementen vitaliteit is een duurzame en holistische benadering van gezondheid. Met als doel jou fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in balans te brengen. 


Klik op de afbeelding om de video te bekijken.


Water, hout, vuur, aarde en metaal

Elk element heeft zijn eigen kenmerken, karaktereigenschappen, valkuilen en uitdagingen. 

In onderstaande video's geef ik een korte en beknopte uitleg over de verschillende elementen. 

Nine Star Ki (NSK)

Nine star ki is jouw persoonlijke elementen reeks en bestaat uit 3 elementen. Deze wordt bepaald aan de hand van jouw geboortedatum. Elk element heeft bepaalde karaktereigenschappen, uitdagingen en valkuilen. 

Meer ontdekken? Bekijk de video over Nine Star Ki.

Positie van de elementen 

Jouw eerste element (het 1e getal)  geeft inzicht in wie jij in de basis bent, Jouw 2e element (2e getal) vertelt iets over de manier waarop je denkt en voelt en jouw 3e element (3e getal) vertelt iets over de manier waarop jij handelt en hoe je overkomt op anderen. 


Wil je weten wat jouw eerste element is? Klik op de knop en stuur me een mail met jouw naam en geboortedatum en je ontvangt van mij jouw eerste element en een korte uitleg hierover. 

MYML podcast Daphne Breedveld

1. Tell the story

In deze podcast heb ik het over de verhalen die we onszelf vertellen . We vertellen onszelf en anderen allemaal verhalen die niet altijd bijdragen aan ons meest magische leven. Door deze 'verhalen' te blijven vertellen leggen we de focus vaak op wat we niet, in plaats van op, wat we wél willen. 

Spiritual life

Dit levensgebied is onderverdeeld in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Spiritualiteit heeft te maken met wie jij in de kern bent en gaat over jouw verbinding met je eigen intuïtie en met het universum. 


Persoonlijke ontwikkeling heeft te maken met zelfvertrouwen en de bereidheid om te willen leren en je open te stellen voor verandering.

8. You have one life 

We leven nu en dus kunnen we er maar beter het beste en meest magische van maken. In dit e-book vertel ik je hoe je een visionboard kunt maken dat ondersteunend werkt bij het verwezenlijken van al jouw dromen en verlangens.
MYML podcast Daphne Breedveld

9.  Take 100% responsibility

Neem jij voor de volle 100% verantwoordelijkheid over jouw eigen leven? Voor zowel de leuke als de minder leuke dingen?  Luister de podcast om te ontdekken wat ik hier mee bedoel. 

MYML podcast Daphne Breedveld

11. Living in the past

Als je in het verleden blijft leven dan is het uitdagend om je leven te veranderen, aangezien je jouw leven in het nu creëert. In de podcast vertel ik je hoe dat precies zit. 

Emotional life 

Familie, liefde, romantiek en emoties zijn de verschillende onderwerpen van dit levensgebied.


Het gaat over de kwaliteit van jouw (liefdes)relaties, over een gezonde manier van communiceren en over jouw familie en de relatie die jij met hen hebt. Emotional life gaat ook over jouw emoties en hoe jij omgaat met deze emoties en wat de impact van jouw emoties op jouw leven is. 


13. Are you afraid to feel

Onze emoties spelen samen met onze gedachten een enorm grote rol in het creëren van ons leven. We maken hierbij onderscheid tussen positieve (hoog trillende) en negatieve (laag trillende) emoties.


Abraham Hicks gebruikt hiervoor de Emotional Guidance Scale (EGS) welke ik in dit E-book verder uitleg en toelicht. 

De Emotional Guidance Scale in A4 formaat? 

EGS van Abraham Hicks door Daphne Breedveld

Professional life

Jouw financiële situatie, carrière en werk zijn onderdelen die bij jouw professionele leven horen. Als je werk doet waar je blij van wordt dan draagt dat op een positieve manier bij aan jouw werkgeluk en daarmee aan jouw levensgeluk.


Ook jouw financiën en de manier waarop jij met geld omgaat, over geld praat en tegen geld aankijkt horen bij dit levensgebied. 


25. We need much less 

Weet jij wat je financieel nodig hebt om jouw mooiste leven te kunnen leven? Met deze hand-out help ik je stap voor stap om dat helder te krijgen. 

26. Needing money won’t attract it

Weet jij hoeveel geld er maandelijks binnen komt? En weet je ook waar je jouw geld aan uit geeft? Door overzicht te creëren krijg je inzicht en door inzicht kun je betere keuzes maken. Keuzes die jou ondersteunen in het creëren van een leuker leven. 

Social life

Uit diverse onderzoeken blijkt dat mensen die een fijn sociaal leven hebben een stuk gelukkiger zijn dan mensen die dat niet hebben. Dit levensgebied gaat over jouw sociale leven. Over vriendschappen en over de impact die de omgeving op jouw leven heeft. Dit levensgebied gaat ook over de verbinding die jij met de mensen om je heen hebt en over jouw verbinding met de wereld.

36 Forgive and bring your mind to everlasting liberty

Vergeven doe je niet voor de ander, maar voor jezelf. In deze hand-out deel ik een mooi ritueel met je om jou te ondersteunen bij het vergeven van een ander of jezelf. 

Physical life

Dit levensgebied gaat over jouw fysieke gezondheid en vitaliteit, maar ook over plezier, vrije tijd en ontspanning. Beweging, slaap, een juiste ademhaling en voeding zijn onderwerpen die bij jouw fysieke leven horen.

Maar ook hoe jij je ontspant, je vrije tijd indeelt en of je regelmatig op avontuur gaat zijn onderwerpen die bij dit levensgebied horen.


Kortom; wat doe jij om een goede balans voor jezelf te creëren tussen inspanning en ontspanning zodat jij je fysiek goed voelt?


38.  Choose what ,makes you happy

Weet jij waar je blij van wordt? Weet jij wat jou energie geeft en wat jou energie kost?  Hoe vaker jij iets doet waar je blij van wordt des te magischer en leuker wordt jouw leven. 

Manifest your Magic life meditatie-2024 Daphne Breedveld

40. Deep breaths are like little love notes

Ademhalen doen we meestal zonder dat we ons er bewust van zijn. Deze meditatie helpt je bewust te worden van jouw ademhaling. 

43. Does your mind control your body?

In de 5 elementen vitaliteit gaan we ervan uit dat alles energie is en met elkaar verbonden. Fysieke klachten en ongemak ontstaan doordat de energie niet vrij kan stromen. In dit e-book zul je ontdekken hoe dat precies werkt.